2012. május 23., szerda

Bea búcsúzik....

.... a blogtól, Csincsillától, Anditól és tőletek Kedves Olvasók.

Idén múlt 3 éve, hogy Csincsilla és Andi nagyon kedvesen invitáltak, hogy csatlakozzak a Közös konyha(kert)-hez és legyek én is blogszerző mellettük.Én addig csak olvasgattam a receptjeiket, élménybeszámolóikat, csodáltam a képeken látható szebbnél-szebb ételeket, sütiket és csendesen elfőzögettem itthon. :) Időnként elküldtem Andinak, hogy mit is sikerült alkotnom, aztán derült égből villámcsapásként ért a kérdés: nem szeretnék én is írni?

Természetesen szerettem volna, de tartottam is attól, hogyan fogom én azt a színvonalat megütni, amit ők ketten képviseltek addig? Biztattak, menni fog. Szép lassan belejöttem: főztem, sütöttem, fotóztam, írtam. És egyre jobban élveztem, hogy csapatuk tagja lehetek.

Hatalmas segítségemre voltak szüleim, akik folyamatosan újabbnál újabb ételeket próbáltak ki, hogy legyen "anyagom", ne maradjak le Csincsilla és Andi mögött. És tesóm, aki lefotózta mindezeket.

Most viszont, 3 év után újra Csincsilláé és Andié lesz a blog. Döntésemet hosszú gondolkodási folyamat előzte meg. Nem könnyű elbúcsúzni, hiszen jó volt itt lenni. Rengeteget tanultam blogszerzőtársaimtól, de főleg azt szeretném megköszönni nekik, hogy megkaptam tőlük a lehetőséget akkor 3 éve... Hogy biztattak, teret adtak nekem, lehetőséget.

És köszönöm nektek is Kedves Olvasók, hogy követtetek, olvastátok receptjeimet, véleményeztétek azokat és kipróbáltátok - velem voltatok. Olvassátok továbbra is a blogot, Andit és Csincsillát, hiszen még rengeteg kipróbálásra váró ötletük van, amit nagy szeretettel jegyeznek majd le nektek. :) Én is követni fogom őket, nem szakadok el teljesen tőlük. :)

Mindenkinek minden jót kívánok!

                                                                                     Bea


3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nagyon sajnálom, szerettelek olvasni, minden jót kívámok Neked további utadon.
Sueretettel: Márti

csincsilla írta...

mindent köszönünk, Bea! szupi volt együtt dolgozni veled:) nagyon kíváncsian várom az új blogodat, lassan össze kéne dobnod, mert kifúrja az oldalamat a kíváncsiság! és ezúton is köszönöm blogszerzőtársaidnak, azaz Anyukádnak, Apukádnak és Mazsinak (meg persze a számtalan cuki négylábúnak):)

Andi írta...

Annyira nem szeretek búcsúzkodni, ezért nem is búcsúzom. Bízom benne, hogy még fogsz ide is írni! :-)

Cuki a kis integetős izé!