2009. április 1., szerda

Anna szülinapja


Ma nem főztem, de több okból mégis muszáj írnom.

Az egyik és legfontosabb, hogy ma van Anna szülinapja: 8 éves lett! Gratulálok neki és anyukájának is az igencsak nehéz, de szép 8 évhez! :-)

A másik nem kevésbé fontos ünnepelnivaló, hogy Bea mától szerzőtársunk lett a blogon, nagyon-nagyon várjuk értékes bejegyzéseit finom főztjéről és kalandjairól a konyhában, valamint a háza táján Imivel, és két gyönyörű vizsgálájával, Frakkal és Vilmával!

A harmadik, talán említésre sem méltó esemény, hogy ma megint futottunk Mazsival a patak partján le egészen a Váci útig, föl a Reitter utcáig, vissza a kiindulópontra. Ma csak egyszer sprinteltünk, viszont egyszer sem sétáltunk (miattam!). Szuper volt! [Ugyanakkor megint nem fényképeztem le Micike márványsajtos tésztáját, mert korgó gyomorral érkeztem haza és már csak melegítés és habzsolás után jutott eszembe, hogy kellett volna dolgozni is :'-( Köszönöm, isteni volt és életmentő!]


Ezekről a virágokról tavaly nyáron készítettem a képeket az erkélyemen, amikor egy virágokról szóló bejegyezésre készültem, amit azóta elvetettem... Csak most, hogy Annának és Beának kerestem virágokat a gépemen (aminek a neve Cucu), találtam rá ezekre a szép képekre.






Majd főzök is, már van pár ötletem! :-)

10 megjegyzés:

mazsolla írta...

boooooooldoooooog szülinapot Annaaa!! milyen ajcsit kapott?

Bea írta...

Boldog szülinapot az ünnepeltnek! :) Bárcsak én is 8 éves lehetnék újra!
Andi, köszönöm szépen a gyönyörű virágot! Igyekszem én is hasonlóan szép bejegyzéseket alkotni! Nekem is van már pár ötletem :)

Andi írta...

Szuper! :-)

csincsilla írta...

boldog szülinapot az ünnepeltnek! kíváncsi vagyok, spenótot kap-e szegény ünnepi menüként:)

Andi írta...

gondolkodtam rajta én is, sőt azon is, hogy beteszem azt a képet szegény árváról! :-)

Éva írta...

a szegény árva a következőket kapta:bicikli, biciklis sisak, kulacs, szivárványos tollak és füzet, 101 kiskutátyás labda, csoki, matricás könyv, "I do what I want, when I want" feliratú Bart Simsonos poló, betűkártya, kiskutyás leckefüzet, izzó formájú hegyező...zselés toll....
Dediéktől előzőleg pedig forgószék hogy legyen min tanulnia meg thomasos dominó meg könyv...
zsófitól pedig Kipp Kopp gyermekei könyv!
Ezen kívül torta, ünnepi vacsora és családi biciklizés este 9ig!!! (szegény fáradt öreg szülei) volt az ajándék.... szóval NEM PANASZKODHAT!!!
és mindez vasárnap még folytatódik....((pszt!!)) (egy sátorral Anditól) amit a Kopaszi gáton avatunk fel!!

Andi írta...

Alig bírtam végigolvasni ezt a listát! Én is ilyen szülinapot akaroooookkk!!!!!

csincsilla írta...

zselés tollat szeretnél vagy 101 kiskutyás labdát?

Andi írta...

Hát, ha már ennyire a részletekre vagy kíváncsi, akkor az 'I do what I want when I want' Bart Simsonos pólót szeretném leginkább, de valójában a 17 darab ajándékot, az estig tartó családi biciklizést, a tortát és az ünnepi vacsit szeretném. (plusz a sátrat)

Éva írta...

Jaj, kihagytam valamit! A plüss kb. 25cm-es rókapapát és rókafit szintén Katától és Deditől akik azóta a legjobb alvótársakká váltak.(mármint a rókák):-))(de lehet hogy rókamama mert túl nagy a hasa!!) - gazdája szerint ((köszi))ez a gyerek annyira tud bókolni... önkéntelenül is.