2008. november 22., szombat

Toma (2)


Nehéz a fotoriporterek élete. Néha közvetlen életveszélyben kell dolgozni, mint ebben az esetben is, amikor egy még meg nem szelidített vadmacskáról kellett tudósitanom.
















Bátor segédeim: Hanka, és másik ikertesóm, Segebaga voltak. (Köszi tesó, hogy eljöttél!) Remélem jól látszik a képen, hogy éppen nem a dorombolós arcát mutatja Tomacica. Nem szeret kézben lenni.
















Na igen, Tomacicát ezzel a viselkedéssel nem lehetne bevezetni a társaságba, igaz, még el sem érte az első bálozós korhatárt. De azért ennél kicsitt jobban nevelt kiscicára emlékszem. Ő persze rám egyáltalán nem emlékszik. Én arra viszont határozottan, hogy amikor visszaadtam Csincsillának párnapos pótmamáskodás után, egy jólnevelt, illedelmes, tökéletesen viselkedni tudó kiscica volt. Ez lett belőle:

















Mindenhol ott van, mindenbe belemászik, minden alá bebújik és mindenhol verekszik, fúj, morog, harap, karmol. Lehetetlen egy pillanatra is megsimogatni. Illetve nem is, mert Csincsilla kezében mintha egy másik kiscica lenne, ott időként és rövid időre teljesen meg tud szelídülni.

















A napokban volt 4 hónapos. Mint tudjuk, elhagyta az anyukája, nincs testvére se, ezért pótmamája rettenetesen elkényezteti.

















Születésekor
annyira pici volt, hogy a Cukiságok.hun voltak olyanok, akik szörnyülködtek a kinézetén. Azóta teljesen kinőtte magát.

















Ez egy harcica! Folyton harci állásban van a füle, bármikor kész rá, hogy bárhonnan megtámadhassa az őt megszeretgetni közeledőket!



És nagyon szeret játszani, mindig elmélyülten pofozgat valamit. Hanka pedig megtanította ugrani is! :-)

8 megjegyzés:

Névtelen írta...

ismerős ez a tekintet....:D
Viki tudod kire gondolok??:P

csincsilla írta...

annyira tetszik a harcica! és azért ilyen rémes természetű, mert fiú, és mert eredetileg is hajlott az ilyesmire, és ráadásul hiányzik neki a cicaanyukája, aki tudta volna szocializálni, engem nem vesz komolyan, sajnos.
de fantasztikusak a képek, és milyen sok erről a kis örökmozgóról! nekem négy hónap alatt nem sikerült ennyi jó képet csinálni őcicaságáról.

Andi írta...

A képek 90%-a használhatatlan volt: csak egy elmosódott fekete folt. Lehet, hogy neked is segédeket kéne alkalmazni?

Névtelen írta...

Pocakinó nem ilyen, csak Pömaczra gondúhatsz, amikor Pocak settenkedik körülötte...

Névtelen írta...

nem kell neki Poczak a közelben...így éli az életét! vihi

Névtelen írta...

bubamara

Névtelen írta...

:D

Névtelen írta...

Csincsilla drágám, hát persze, hogy nem sikerül, úgy nem lehet, hogy mindig az öledben van :), nem is olyan nagy baj, hogy nem csinálsz róla képeket :):)